a way of life

 

Hallo wij zijn Fabienne en Louise

 Een dag mee op de Traveler

 Hoi wij zijn Fabienne en Louise, de nichtjes van Piet en Suzanno.

Wij gaan een verhaaltje schrijven over de dag op de Traveler. We zijn met de trein naar Meppel gegaan samen met onze stiefmoeder Priscilla.

Daar heeft Piet ons met de auto opgehaald, toen zij we naar Zwartsluis gereden en gingen ze de auto in de boot takelen. We zijn van Zwartsluis over het IJsselmeer gevaren naar Amsterdam. We gingen onder de Ketelbrug door het IJsselmeer op.

Daarna mocht Louise sturen tot aan de sluizen bij Lelystad. Ze had veel zijwind en daardoor ging ze slingeren maar het is natuurlijk wel moeilijk om met zijwind recht te varen. Net voor de sluizen heeft Piet het roer over genomen.

Na de sluis mocht Fabienne varen van Lelystad tot het midden van het IJsselmeer, daar had ze de wind op de kop van de boot dus ging het sturen wat makkelijker. Ook hebben we daar gegeten. We hebben daar soep met brood gegeten. Toen zijn we erachter gekomen dat Piet net zo zijn soep opslurpt als onze vader.

Tegen 6 uur kwamen we aan bij de sluis van Amsterdam, nadat we uit de sluis kwamen hebben Piet en Suzanno de boot aangelegd aan de Sumatrakade. daar zij we met zijn allen van de boort gegaan en toen met de stadsbus naar het centraal station gegaan daar hebben we bij de Mc Donalds gegeten. Toen zijn Piet en Suzanno meegelopen tot aan de trein, de treinreis duurde ongeveer 2 uur dus we waren heel laat thuis.

Dit was een super leuke dag!! Dank jullie wel!!! Laughing

v Fabienne: Ik vond het een super leuke en gezellige dag en ik vond het sturen het leukste van alles. Ik zou graag nog eens mee willen.Smile

v Louise: Ik vond het super leuk en ik zou heel graag dit nog een keer willen doen. Smile

smiley smiley